Kūryba, kuri sklinda iš širdies (GALERIJA)

 Kūryba, kuri sklinda iš širdies (GALERIJA)

Praėjusį penktadienį į Kėdainių daugiakultūrį centrą plūdo kėdainiečiai klausytis skaitomos poezijos ir gyvai atliekamų dainų. Kėdainių neįgaliųjų draugijos literatų būrelis „Likimo palėpėje“ surengė poezijos popietę.

Draugijos nariai su renginio klausytojais dalijosi savo kurtomis eilėmis, kurios buvo ne tik deklamuojamos, bet ir dainuojamos. Atlikėjai patys grojo muzikos instrumentais, taip dugiakultūrį centrą užliedami gražia bei harmoninga muzika.

Ši Kėdainių neįgaliųjų draugijos literatų būrelio rengiamia poezijos popietė neliko nepastebėta ir Kėdainių savivaldybės darbuotojų. Vienas iš svečių rajono mero pavaduotojas Paulius Aukštikalnis Kėdainių rajono savivaldybės vardu sveikino atlikėjus ir įteikė dovanas.

Taip pat renginį aplankė kraštietis Seimo narys Darius Kaminskas, kuris šios draugijos rengiamuose renginiuose lankėsi jau ne pirmą kartą.

[#gallery=2024#]

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video