Biblioteka jau laukia lankytojų

 Biblioteka jau laukia lankytojų

Kėdainių rajono savivaldybės Mikalojaus Daukšos viešoji biblioteka ir jos teritoriniai padaliniai pradeda fizinį lankytojų aptarnavimą: lankytojai gali pasirinkti leidinius fonduose, naudotis skaityklomis. Bibliotekos ir jos filialų darbo laikas nesikeičia.

Nustatytomis valandomis – darbo dienomis 13–14 val., šeštadieniais – 12–13 val. – lankytojai bus neaptarnaujami – vėdinamos ir dezinfekuojamos patalpos, įrenginiai.

Į biblioteką kviečiami tik sveiki, be ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių (pvz., karščiavimas, sloga, kosulys, čiaudulys, pasunkėjęs kvėpavimas) lankytojai ne didesnėmis kaip 2 asmenų grupėmis, išskyrus šeimos narius.

Lankytojai į vidų galės patekti ir būti viduje tik su veido kaukėmis, papildomai rekomenduojama mūvėti pirštines, prie įėjimo dezinfekuoti rankas. Viduje nusiimti kaukę griežtai draudžiama.

Patalpose prašome laikytis ne mažesnio kaip 2 metrų atstumo vienas nuo kito, išskyrus šeimos narius.

Rekomenduojama ir toliau knygas užsakyti internetu http://kedrvb.kedainiai.rvb.lt/index.jsp, telefonais: (darbo laiku) (8 347) 53 681, 8 685 11 701.

Taip pat rekomenduojama bibliotekoje užtrukti ne ilgiau kaip 30 min.

Už mokamas paslaugas rekomenduojama atsiskaityti metalinėmis monetomis, kurias galėtume dezinfekuoti.

Knygas grąžinti rekomenduojama į knygų grąžinimo įrenginį.

Grąžintos knygos 48 val. (2 paras) bus karantinuojamos, tik po to nurašomos iš skaitytojo formuliaro.

Pasiteirauti apie pokyčius galite telefonu (8 347) 53 681

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video