Šaltiems žiemos vakarams – karštas kėdainietės rašytojos romanas

 Šaltiems žiemos vakarams – karštas kėdainietės rašytojos romanas

Meilės romanų fronte – kažkas naujo! Vos prieš metus debiutavusios kėdainietės rašytojos Agnės Bausienės išleistų knygų krepšelis pasipildė dar vienu romanu – „Mano brolio žmona“. Tai – jau trečiasis išleistas autorės kūrinys, o savo išspausdinimo eilės laukia ir dar viena knyga.

Parašyta prieš metus

Kaip sako pati rašytoja Agnė Bausienė, ši knyga jau kurį laiką buvo nusiųsta ir nugulusi leidyklos stalčiuose. Reikėjo, kad praeitų kažkiek laiko, antraip leidykla skaitytojus būtų tiesiog „užbombardavusi“ kraštietės knygomis. Itin didelio pasisekimo sulaukusi pirmoji A. Bausienės knyga „Tarnybinis romanas“ vis leidžiama pakartotinai, antroji knyga „Juodasis ratas“ taip pat sulaukė meilės romanų skaitytojų palankumo.

„Nuo to laiko, kai nusiunčiau knygą į leidyklą, iki jos išleidimo praėjo maždaug metai. Knygą parašiau vos per du mėnesius. Viskas panašiai, kaip ir su kitomis knygomis – parašau labai greitai, po to ilgai laukiu, kol išleis“, – šypsosi rašytoja.

Pasirašė savaime

„Visa knygos idėja gimė jau berašant pirmąją pastraipą. Pirštai patys parašė pirmuosius sakinius, vėliau tik juos šiek tiek paredagavau ir taip gimė istorija.

Mano ir antroji, ir ši knyga buvo tos, kurios tarsi „pasirašė savaime“.

Lyg idėja seniai būtų tūnojusi viduje ir laukė progos išvysti dienos šviesą“, – sako A. Bausienė.

Bus ir daugiau

Kėdainietė sako, kad jau yra parašyta ir ketvirtoji jos knyga, kuri laukia savo leidybos dienos. Leidyklai knyga patiko, tad beliko, kaip jau tampa įprasta, šiek tiek palaukti.

„Apie ketvirtosios knygos leidimą dar nieko nežinau – visas dėmesys paskutiniu metu buvo sutelktas į knygą „Mano brolio žmona“.

Be to, visai netrukus bus labai didelių naujienų apie mano jau išleistas knygas, tik, deja, kol kas jokių paslapčių negaliu išduoti.

Esu pradėjusi rašyti ir penktąją knygą, bet dabar kūryba sustojusi –esu susikoncentravusi į artėjantį šeimos pagausėjimą“, – ir slapukauja, ir atvirauja autorė.

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video