Ramybe alsuojančioje Paberžėje prisiminė Tėvą Stanislovą (su fotogalerija)

 Ramybe alsuojančioje Paberžėje prisiminė Tėvą Stanislovą (su fotogalerija)

Šiandien gamtos žalumos ir ramybės kupinoje Paberžėje vyko pirmasis tęstinio projekto „Paberžės festivalis Tėvui Stanislovui atminti“ renginys. 

Labdaros ir paramos fondo „Viltis–Vikonda“ organizuojamas projektas į ramią ir didaus dvasininko numylėtą vietovę subūrė gausų būrį ramybės ir dvasios šviesos pasisemti atvykusių krašto bei rajono svečių.

Vyskupo Kęstutčio Kėvalo aukotomis Šv. Mišiomis prasidėjęs renginys po sakralinės dalies kvietė susirinkusius pasiklausyti koncerto „Baltas paukštis“, kuriame savo balsu žavėjo atlikėjas Liudas Mikalauskas bei melodijomis lepino bosinių styginių kvartetas „Bass Arco“.

Kraštiečiai ir rajono svečiai bus kviečiami į dar du labdaros ir paramos fondo „Viltis–Vikonda“ organizuojamo projekto „Paberžės festivalis Tėvui Stanislovui atminti“ renginius.

Tėvelio atminimui skirto renginio akimirkos – Algimanto Barzdžiaus parengtoje nuotraukų galerijoje.

Plačiau apie renginį skaitykite antradienio „Rinkos aikštėje“.

[#gallery=250#]

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video