Muziejų naktis: kėdainiečiai pakviesti į „Roko salą“ (su fotogalerija)

 Muziejų naktis: kėdainiečiai pakviesti į „Roko salą“ (su fotogalerija)

Nuo 2005 m. rengiama tarptautinė muziejų bendruomenės akcija „Europos muziejų naktis“ įgavo pagreitį. Šiemet ši akcija buvo minima jau vienuoliktąjį kartą.

Nieko nekainuojančios ekskursijos, edukaciniai užsiėmimai, parodos, koncertai, menininės dirbtuvėlės, kurių metų lankytojai gali užsiimti įvairiapusiška veikla nemokamai. Ką nuveikti, bei kur paganyti akis randa ir vaikai, ir suaugusieji.

tarptautine muziejų namktimi vienuoliktąjį kartą neliko nesusidomėję ir kėdainiečiai. Šiemet, kaip ir anksčiau, veiklos kraštiečiams ir svečiams buvo tiek daug, jog išsirinkti, kas įdomiausia, buvo išties sudėtinga.

Kėdainiuose tradiciškai į muziejaus naktį žmones kvietė Janinos Monkutės-Marks muziejus-galerija, Daugiakultūris centras bei Paberžė, kurioje vyko pirmasis tęstinio projekto „Paberžės festivalis Tėvui Stanislovui atminti“ renginys.

Daugiau apie Tarptautinę muziejų naktį Kėdainiuose – antradienio „Rinkos aikštės“ numeryje.

[#gallery=252#]

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video