Metus pradėjo fantastiška akvarelės paroda (GALERIJA)

 Metus pradėjo fantastiška akvarelės paroda (GALERIJA)

Janinos Monkutės-Marks muziejaus-galerijos salėse Kėdainiuose duris atvėrė dalis jau 7-oje tarptautinėje akvarelės bienalėje „Baltijos tiltai. 2018. Iš esmės“ eksponuotų kūrinių.

Tai – paroda „Šimtmečių aidas“, skirta Lietuvos, Latvijos ir Estijos valstybių atkūrimo 100-mečiams ir pirmosios tarptautinės Pabaltijo šalių akvarelės parodos, vykusios 1968-aisiais Rygoje (Latvijoje),  50-mečiui paminėti.  

Šįvakar duris pirmą kartą Kėdainiuose atvėrusioje akvarelės darbų parodoje, veiksiančioje iki kovo 2 dienos, puikiose muziejaus salėse eksponuojami penkių Lietuvos, penkių Latvijos ir penkių Estijos menininkų kūriniai.

Parodos „Šimtmečių aidas“ lankytojai turės galimybę susipažinti su akvarelėmis, atspindinčiomis nacionalinių mokyklų ypatumus ir demonstruojančiomis autorių meistrystę bei pasišventimą pasirinktai akvarelės technikai.

[#gallery=1716#]

 

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video