Kėdainiečiai, meskite sau skaitymo iššūkį!

 Kėdainiečiai, meskite sau skaitymo iššūkį!

Su pirmąja vasaros diena prasideda kasmet vis daugiau skaitytojų įtraukiantis „Skaitymo iššūkis“. Prie šalyje vykstančios akcijos prisijungs ir Kėdainių M. Daukšos viešoji biblioteka bei jos filialai. Bibliotekos kviečia literatūros mylėtojus vėl stoti į kovą su savimi, atsiversti knygas ir įveikti 5 skaitymo užduotis.

2018 metais šalyje iššūkiui užsiregistravo rekordiškai daug dalyvių – 8 999, t. y. dvigubai daugiau nei 2017 metais! Jie perskaitė net 26 530 knygų.

Startas

„Skaitymo iššūkis“ kviečia įvairaus amžiaus skaitytojus aktyviai dalyvauti ir pasinerti į knygų pasaulį, domėtis skaitymu, literatūra, dalytis ja su bičiuliais ir išmėginti laimę prizų loterijoje.

Akcijos tikslas – per vasarą (birželio 1–rugpjūčio 31 d.) perskaityti penkias knygas. Lietuvos apskričių viešosios bibliotekos siūlo rinktis:

  1. lietuvių autoriaus knygą;
  2. knygą, kurią rekomendavo bibliotekininkas;
  3. knygą apie keliones;
  4. knygą geltonu viršeliu;
  5. knygą, kurios pavadinimas prasideda ta pačia raide, kaip ir Tavo vardas.

Užsiregistruok, dalyvauk ir laimėk!

Norintieji dalyvauti varžytuvėse gali registruotis savarankiškai, užpildę internetinę registracijos formą www.vasarasuknyga.lt, nurodę savo biblioteką ir įvertinę perskaitytą knygą. Dalyvių amžius neribojamas.

Kas laukia įveikusių iššūkį?

Visi, sėkmingai įveikę „Skaitymo iššūkį“ ir gavę patvirtinimą el. paštu, dalyvaus bendroje loterijoje, kurioje bus galima laimėti 3 pagrindinius prizus: dovanų kuponą dviračiui įsigyti, paspirtuką ir elektroninę skaityklę! Laimėtojai bus renkami burtų keliu, o varžytuvių pabaigoje vasariškais knygų skirtukais bus apdovanoti visi dalyvavusieji. Kviečiame sekti „Vasaros su knyga“ „Facebook“ paskyrą ir laimėti papildomų prizų.

Daugiau informacijos ir registracijos formą rasite:

http://vasarasuknyga.lt/ bei „Facebook“ paskyroje https://www.facebook.com/vasarasuknyga/.

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video