Dotnuvos slaugos namus papuošė talentingų autorių darbai (GALERIJA)

 Dotnuvos slaugos namus papuošė talentingų autorių darbai (GALERIJA)

Grupei talentingų moksleivių Rumšiškių nacionaliniame muziejuje buvo organizuotas tapybos pleneras, kurio geriausi darbai šiandien atkeliavo papuošti Dotnuvos slaugos namų.

Įstaigoje iš viso eksponuojami devyni talentingų autorių darbai, tarp kurių ir mūsų kraštietės Kėdainių dailės mokykloje besimokančios Kamilės Butkutės tapybos darbas. 

Nors eksponuojamus piešinius vienija bendra tematika, tačiau spalvų derinius, kompozicijas, braižą kiekvienas autorius pasirinko vis kitokius. 

Apie projektą

2017-2018 metais vyko edukacinis dailės projektas „Mano Lietuva“, skirtas A. J. Greimo 100-osioms metinėms paminėti. 

Šv. Kazimiero ordino ir Lietuvos dailininkų sąjungos organizuotame projekte „Mano Lietuva“ iš viso dalyvavo 185 mokiniai, tarp kurių – net 60 moksleivių iš Kėdainių dailės mokyklos.

Iškilmingas renginys, paroda ir apdovanojimai vyko Vilniaus Rotušėje, o paroda eksponuota Lietuvos Respublikos Seime, Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičiūtės-Bitės viešosios bibliotekos erdvėse. 

Plačiau apie organizuotą projektą ir parodą, nugulusią Dotnuvos slaugos namuose, skaitykite „Rinkos aikštėje“.

[#gallery=1642#]

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video